Vége a Google háttérképeknek

Ez a buborék fogadott a minap a Google.com beírásakor, a háttérnek használt családi fotó bal alsó sarkában:

 

A háttérképek 2012. november 16-án megszűnnek
Köszönjük, hogy háttérképeket használ. Mivel áramvonalasabb Google Keresés oldalt készítünk mindenki számára, többé nem tudjuk támogatni a háttérképekkel történő testreszabást, ezért 2012. november 16-tól kezdve többé nem lesznek láthatók a háttérképek.
Ha most meg szeretné szüntetni a háttérkép használatát, kattintson az Eltávolítás feliratra. A jelenlegi háttérkép és a Picasa webalbumoktovábbra is elérhetők maradnak az Ön számára.
Vége a Google.com háttérképeknek.
Vége a Google.com háttérképeknek.
Biztos vagyok benne, hogy egy olyan cég, mint a Google pontosan tudja, hogy mit csinál. Most épp áramvonalasítja keresőoldalát, ami biztosan jobb és szebb és okosabb lesz – bár hogy a légellenálláshoz mi köze az egésznek azt nem tudom. De hagyjuk is. A lényeg, hogy többé nem a gyerekek néznek vissza rám, ha elindul a böngészőm. Persze, a képet kitehetem máshová, de az oldal ezentúl kicsit kevésbé lesz személyes, ami pedig nekem számított volna. Ugyanis nem csak munkában használja az ember a Google szolgáltatásokat, hanem otthon is, meg ez az elcseszett lény olyan, hogy szereti otthonosan érezni magát (tudjátok, virágok, képek a falon, plazmatévé) és ugyanezt a hangulatot próbálja megcélozni minden virtuális környezetben. Nem hinném, hogy egyedül vagyok vele, de engem inspirál, hogy rám néznek a gyerekek, hiszen jelentős részben értük dolgozom, ahogy minden szülő. Ezután majd más lehetőséget keresek, lehet, hogy a Google arra hajt, hogy vegyek egy digitális képkeretet? 🙂
Az iGoogle idővel megszűnik
Az iGoogle is megszűnik jövő novemberben.

 

1 Trackback / Pingback

  1. Szép lett az új Google? Inkább szocreál. | Zimix

Leave a Reply