Enterprise 128 SD adapter a Csoki klubban

Enterprise 128
Enterprise 128

Péter retro-szaktárs talált egy komplett Enterprise 128 készletet egy raklapnyi eredeti szoftverkazettával. A beüzemelésről alább van egy kis videó, a halódó magnószalagok éneke után Сергей (Szergi Tata) által terített Enterprise 128 SD adapter bevetésével zártuk le a koncertet.

A Csokonai Mikroklubban készült a felvétel az e nyári utolsó alkalmon, június 27-én. Az úri közönség nagyobb része a háttérben üdítőzéssel, kulturált alkoholfogyasztással és anekdotázással múlatta az időt, és olykor figyelte az eseményeket. Aznap Péter és én egy Enterprise 128-ast hoztunk. Én már szerencsére hozzájuthattam Szergejtől az Új SD adapterhez (a beégetett szoftver ZozoSoft hírnevét öregbíti), egy kártyára szerencsésen feltölöttem az Enterprise világ majdhogynem összes javait, működött rendesen. Most már két gépen is kipróbálhattuk, no és az is kiderült, hogy Péter gépe is pöpec, csak a szalagok és/vagy a magnók lehetnek öregek (mellesleg két magnóval is próbálkoztunk, de nem jött be).

Enterprise 128
Enterprise 128

Ha többet szeretnél tudni az Enterprise SD adapterről, akkor keresd fel Szergely cikkét (ENTERPRISE 128 SD adapter – rövid használati útmutató). A Csokonai Mikroklubról a Csoki átmeneti bemutatkozó oldalán és a Csokonai Mikroklub facebook csoportban tudhatsz meg többet.

Frissítés! A kártya készítésében közreműködtek: Sebestyén Pál, Németh (ZozoSoft) Zoltán és Sárközi (Szergely) Gergely. Köszönet a munkájukért!

Be the first to comment

Leave a Reply