Kézműves Commodore 64 IK+ kazetta

Érdemes lehet használt hangkazettákat venni, mert bizony akadnak köztük gyöngyszemek is, mint ez a házilag dekorált népművészeti remek is.

Ha használt kazettát veszel, az persze kockázatos, olykor nagyon gyenge minőségűek ezek a cuccok. Ez esetben azonban bármilyen rossz minőség megbocsátható, mivel az eredeti tulajdonos (ha ráismer, igazán jelentkezhetne) rendesen kidekorálta az AUDIO XDR60 jelzésű kazettát, egész pofás lett. (A 80-as években Magyarországon megfizethetetlen lett volna egy valóban eredeti játék és kapni sem igen lehetett őket, mindenki másolta a programokat, amit a törvény akkoriban még csak tiltott, de nem szankcionált, szóval nem fikáznék senkit másolás miatt.)

FIgyeljük meg a tűfilc professzionáis vezetését, az árnyékok és szövegművek kidolgozottságát. A játékban háttérmotívumként használt elemek közül a halacska szerepel kiemelt minőségben, ott van a kihagyhatatlan ököl és egy karatés figura is, aki perspektivikus jobbököl-megnagyobbodásban szenved. (Cserébe az alak bal karját egy T-Rex-től kölcsönözte a rajzoló, mert egyenlegnek kell lenni, kérem.) Számomra ezzel a remekművel a retró érában is értelmet nyert a kézműves kifejezés. Köszönöm, és remélem jelentkezik a mester és megosztja velünk International Karate Plus (IK+) történeteit is :).

IK+ Commodore 64 kazetta

IK+ Commodore 64 kazetta

IK+ Commodore 64 kazetta

IK+ Commodore 64 kazetta

IK+ Commodore 64 kazetta

IK+ Commodore 64 kazetta