About Me (Imre EGRI)

Imre EGRI

Imre EGRI

I am working in IT since 1994 but computers were always in the focus of my interest, since the 8 bit era, starting with Sinclair ZX Spectrum and Commodore 128 among many other kind of school computers available in Hungary. That’s why you may find several retro computing related materials on my webpage, Zimix.hu, please feel free to add your comments.

Since 1995 I was working on several areas of IT. A couple of years of programming with Delphi and SQL was followed a longer period spent on IT journalism. I built hundreds of articles and many video materials, reviewing products, services and landing a helping hand to PC users in supportive how-to articles, guides. Here you may find some picks of my works.

Media Droid DVB-T tablet review (hungarian)

http://pcworld.hu/mobil/tablagep-dvb-t-vevovel-media-droid-mt7004mcx-teszt-134860.html

Sencor Element 8 tablet review (hungarian)

http://pcworld.hu/mobil/sencor-element-8-tablet-teszt-egy-huvelyknyi-elony-133675.html

How to make your TV smarter? Sencor Element Smart TV Dongle review (hungarian)

http://pcworld.hu/hardver/okosabb-tevet-sencor-element-smart-tv-dongle-teszt-133893.html

 

I shot this video in Taipei at the ASUS Padfone 2 debut

 

 

 

2 thoughts on “About Me (Imre EGRI)

 1. Bende Jánosq

  Kedves Imre!

  Az IT Cafe-n megjelent cikkére ( http://itcafe.hu/cikk/okosteve_hazilag/a_regi_teveknel_is_vannak_megoldasok.html ) reagálva szeretném felhívni az olvasók és az ön figyelmét is, hogy a WayteQ HD-95RF készülékkel rendkívül sok szoftveres és hardveres probléma volt, ezt az alábbi fórumon részletesen taglalják is:
  http://elektrotanya.com/?q=hu/content/wayteq-hd-95-rf-folyamatosan-ujra-indul
  Jómagam két készüléket is visszavittem már garanciális javításra, mivel rendszeres használat mellett kb 3 hónap után az egyik folyamatosan újraindult, majd nemsokkal a szoftverfrissítés után végleg megadta magát. A másodikban valószínűleg a tápegység költözött a örök vadászmezőkre, mert némi lakkozottréztekercs-aroma eregetését követően többé nem volt hajlandó bekapcsolni.
  Amennyiben ön is fontosnak tartja ezt az informácót, kérem ossza meg az olvasóközönséggel, mielőtt ők is belenyúlnak a jóba.

  Előre is köszönöm!
  Üdvözlettel: Bende János

  • Kedves János!

   Magam is találtam már hibásat ebből a modellből, a szomszédé pukkant el. Kicserélték, aztán azóta jó, nem gondoltam, hogy ekkora a selejt arány ennél a készüléknél, sajnálom. Köszönöm az infót, örülnék, ha az itcafe cikk alatti kommentekben osztaná meg, magam is csak itt tehetem.
   Amúgy más olcsó RF modulátoros modellről van tudomása esetleg? Hogy tudjunk mit ajánlani helyette.

   Üdv
   Zimi

Vélemény, hozzászólás?